برای خرید انواع کارت تاروت رایدر وایت درجه یک سریع و ثبت سفارش با شماره 09909024696-09916833373 تماس بگیرید یا در واتساپ پیام دهید. در صورت خرید به صورت اینترنتی هم کارت ها برای شما ارسال می شود و از طریق شماره های تماس می توانید پیگیری کنید.
برای مشاهده تصاویر انواع انواع کارت فال کلیک کنید
جنس کارت های تاروت دیجی کالا سلفونی با تصاویر سانسور شده میباشد و کیفیت چاپ معمولی دارد و ما سعی کرده ایم بنا به تقاضا بهترین کیفیت کارت که لمینتی است را به مشتریان ارائه کنیم و از طرح های زیبا اصلی بدون سانسور استفاده کنیم.
چاپ و خرید کارت تاروت در اراک
نمونه کارت های تاروت رایدر وایت و اوراکل – لنورماند
کارت فال فرانسوی لنورماند یا لنورماند توسط مادام لنورماند در فرانسه و اواخر قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ رواج پیدا کرد و به تدریج به سایر نقاط اروپا و جهان گسترش یافت. درستی فال خانم لنورماند تا جایی زبانزد خاص و عام شده بود که حتی سیاستمداران برجسته دنیا در آن زمان برای بسیاری از تصمیمات خود به او مراجعه می کردند و تصمیمات خود را با این روش انجام می دادند.
دریافت کارت های اصلی لمینتی درجه یک همراه با دوره اموزشی تاروت به صورت رایگان
خرید چند دست کارت تاروت به صورت همزمان شامل تخفیف ویژه می باشد
برای مشاهده دوره های اموزشی روی لینک های زیر کلیک کنید:
آموزش فال تاروت از صفر تا صد (مقدماتی و پیشرفته)
آموزش لنورماند از مبتدی تا پیشرفته
برای خرید کارت های لنورمند و دریافت از طریق پست می توانید این محصول را ثبت سفارش بکنید و در کمتر از دو روز در تهران و یک هفته برای شهرستان ها دریافت کنید.
اولین اشاره به نام شیراز، بر روی لوحهای گلی ایلامی به ۲۰۰۰ سال پیش از میلاد، بازمیگردد که در ژوئن ۱۹۷۰ در هنگام کندن زمین برای ساخت کوره آجرپزی، در گوشه جنوب غربی شهر یافت شدهاست. لوحهای نوشته شده در ایلام قدیم به شهری به نام تیرازیس اشاره دارد.[۹] با توجه به فونتیک چنین برداشت میشود: تیراسیس یا سیراسیس، این اسم از نام سیراجیس در فارسی قدیم، گرفته شدهاست که بر اثر تغییر منظم صداها در زبان فارسی مدرن به شیراز تغییر نام دادهاست. نام شیراز بر روی سفالهای پیدا شده از ویرانههای دوره ساسانی در سده دوم پس از میلاد نیز، رویت شدهاست. بر اساس نوشتههای برخی از نویسندگان بومی، با توجه به شاهنامه، نام شیراز از نام پسر سومین شاه جهان یعنی تهمورث مشتق شدهاست.[۱۰] در کاوشهای باستانشناسی در تخت جمشید، به سرپرستی جورج کامرون در سال ۱۳۱۴ خورشیدی، به پیدایش خشتنبشتههایی ایلامی انجامید، که بر روی چند فقره از آنها به قلعهای بنام «تیرازیس» یا «شیرازیس» اشاره شدهاست.[۱][۱۱] همچنین مهرهایی مربوط به اواخر ساسانی و اوایل اسلام، در محل قصر ابونصر یافت شدهاست، که حاوی نام «شیراز» است[۱۲]ابن حوقل، جغرافیدان مسلمان سده چهارم هجری، وجه تسمیه شیراز را، شباهت این سرزمین به اندرون شیر میداند؛ چرا که به قول او عموماً خواربار نواحی دیگر بدانجا حمل میشد و از آنجا چیزی به جایی نمیبردند. براساس تحقیقات تدسکو، شیراز به معنای مرکز انگور خوب است. هرچند این نظر توسط محققین دیگر مانند: بنونیست و هنینگ رد شدهاست.[۱۳]